Csak egy évig lehet majd kapni a limitált Triumph-okat

2021.10.27. 10:16

Gold Line néven készített különkiadásokat nyolc modelljéből a Triumph. Műszaki vonalon ezek ugyan nem hoznak semmiféle pluszt az alapkivitelekhez képest, de kézzel festett részleteik révén mégis különlegesek. Ahogy a Gold Line névből akár következtethetnénk is rá, aranyszínű díszítőcsíkok dobják fel a gépeket, ezeket minden példányra kézzel viszik fel. Ahogy a Triumph által kiadott anyagból kiderül, a gyár összes dolgozója közül mindössze hatan készíthetnek ilyesmit.

A nyolc Gold Line közt találjuk a Bonneville T100-at és T120-at, amelyek Silver Ice és Competition Green kéttónusú fényezést kapnak, ehhez társul még az arany csíkozás. A T120 Black ezzel szemben nevéhez hűen továbbra is fekete tankkal érkezik, de a felnik, az oldaldeklik és a kipufogó is fekete, ehhez ezüst részletek párosulnak az arany vonalak mellett. Szintén készül Gold Line kivitel a Speedmasterből és a Bobberből, valamint a Scramblerek közül a 900-as, illetve az 1200 XC és 1200 XE sem jelent kivételt.

A Gold Line-os Triumph-ok már novemberben megérkeznek a kereskedésekbe, és mindössze egyetlen éven át lesznek kaphatók. A 900-as gépek esetében 600, míg az 1200-asoknál 800 font körüli felárral lehet számolni, ami 250-350 ezer forintnak felel meg. Ez a mostani Gold Line sorozat az év elején piacra dobott – és azóta elfogyott – Street Twin Gold Line különkiadás ötletét viszi tovább.