Csodás retró-versenygép lett a Guzzi V7-ből

2021.12.10. 09:44

Majdnem pontosan egy éve mutatta be a Moto Guzzi a nagyobb, erősebb és betyárabb V7-et. Most pedig egy igazán dögös retró-versenygépet is faragtak belőle, amely jövőre a Fast Endurance Trophy versenysorozatban megy. Tulajdonképpen nevezhetjük márkakupának a kiírást, minden versenyző ilyen Guzzinak keni.

A versenymotort az olasz Moto Guzzi márkakereskedés és custom-műhely, a Guareschi Moto közreműködésével fejlesztették. Kapott egyfelől Öhlins versenyfutóművet, egyedi kipufogórendszert és Pirelli Phantom Sportscomp RS gumikat. Másrészről pedig fényszóróburkolatot, haspáncélt és egyéb kisebb-nagyobb módosításokat.

A 2022-es Fast Endurance Trophy szezon első állomása Vallelunga lesz májusban, ahol két hatvanperces versenyt futnak a Guzzi-pilóták. Júliusban immár Cremonában állnak rajthoz egy kilencvenperces futamon, majd augusztusban és októberben is ugyanilyen hosszúságú erőpróba jön Mugellóban és Misanóban. Utóbbi helyszínen egy hatvanpercessel zárul az idény.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.