Zöld Manó és Megtorló is a sisakodról köszön vissza

2022.07.04. 09:44

A HJC RPHA 11 sisakot mi is teszteltük már, most nem a biztonságra és a komfortra térnénk ki újra. A dél-koreai gyártó új dizájnokat tett elérhetővé a bukóhoz, ezzel most bővül az eddig sem szerény választék. Nálunk ugye a Cal Crutchlow-replika járt, de aki nem a MotoGP-re, hanem filmekre vagy képregényekre indul be jobban, eddig is választhatta Amerika Kapitányt, Jokert, Venomot vagy akár a Minyonokat. Most Zöld Manóval és Megtorlóval egészül ki a sor.

Előbbi ugyebár Pókember egyik legismertebb ősellenségét takarja, de a zöld-lila kombó a hatalmas, rendezetlen fogsorral akkor is elég vagány, ha viselőjét legkevésbé sem érdekli a képregényes hálószövő. A Megtorló minta ennél sokkal komorabb természetesen: fekete alapon fehér koponya került a bukó tetejére – ez szintén olyan grafika, amit simán választanak majd azok is, akik nem nagyon ismerik a kitalált karaktert. Végül a harmadik egy sárkányos téma, de nem egy félelmetes pikkelyes, hanem az Így neveld a sárkányodat című animációs filmből származó házi kedvenc volt az ötletadó.

Az RPHA 11 bukósisak sima, egyszínű kivitelben, mondjuk fehérben 125 ezer forintba kerül idehaza. A különleges megjelenésnek ára van, mert a Zöld Manó, a Megtorló és a sárkányos egyaránt 200 ezer forintért kapható, hasonlóan a többi képregényes, filmes variánshoz.