Sok motort felújítottam már, de most jön csak a Jawa!

2023.08.11. 13:35

Nagyon szemét az összes ehhez hasonló videó. 20 perc alatt megmutatja egy ilyen felújítási projekt összes szépségét, az összes csapágy könnyedén kijön, a csavarok megindulnak, a feszes videóvágás és az utólagos gyorsítás miatt minden gördülékenynek tűnik, a végére pedig összeáll a szemétből egy gyönyörű veterán motor, amivel büszkén járhatsz találkozóra, vagy felidézheted, hogyan járt a nagyapád dolgozni a '60-as években.

Na jó, ebben a konkrét ASMR-szerű videóban a szétszedés után csak a motorblokk és a tank készül el, de az olyan minőségben, hogy ember legyen a talpán, aki ezek után nem túrja fel az online használtpiacokat valami kidobásra váró lom után kutatva.

Pedig a való élet nagyon más: szívni fogsz a berohadt csavarokkal, a felkutathatatlan alkatrészekkel, alig találsz embert, aki szépen kijavítja a horpadásokat és elvállalja a fényezést, ráadásul mindez biztosan ötször annyiba fog kerülni, amennyit a legelején gondoltál – emlékezzetek csak vissza a Becsületesnepperünk Simson-felújításaira. Szóval nem biztos, hogy megéri belevágni, de ezeket a videókat naphosszat tudnám bámulni. Tegyétek ti is!