Mi már megint ez a motorozós filmajánló a Netflixen?

2023.08.16. 17:24

Először is rossz hírem van: nem egy dedikáltan motoros filmről van szó. Pedig amikor előző este beléptem a Netflix fiókomba, érdeklődve néztem, mennyi motoros jelenettel próbálja az oldal saját ajánlója felkelteni az érdeklődésem. De utánanéztem, honnan zúg a Triumph Speed Triple 1200 RR, aminek nem mellékesen eltalálták az alákevert motorhangját.

Screenshot 2023-08-14 at 12.30.52.png

Heart of Stone, amit a magyar részleg Mindent vagy semmitnek fordított, igazából egy Jack Reacher-szerű mérsékelten eredeti akció-kémfilm, ahol úgy tűnik, hogy a motor csak a látványos akció kedvéért kerül elő.

Ha éppenséggel nincs két órád és öt perced figyelemmel kísérni Gal Godot izmozását, a motoros jelenetek viszont érdekelnek, akkor azokat 1:31:29-nél, majd alig valamivel később, 1:40:40-nél találod. Előbbiben felbukkan a Triumph, utóbbi pedig egy nagyszabású üldözési akció kezdőpontja. A kergetőzésben résztvevő másik motor pontos típusát nehéz meghatározni, de a visordownos srácok szerint egy régebbi Suzuki GSX-650F lehet az alap. Én nem vállalkoznék erre a kijelentésre, de ha igazuk van, akkor ez nem helyezi dicsfénybe a főszereplő Rachel Stone motorkezelési készségeit.