Újra Budapesten tart bulit a Harley-Davidson

2023.12.08. 15:13

Az idén júniusi 120. évfordulós budapesti Harley-Davidson fesztivál nagyot szólt. Na igen, ha őszintén visszagondolunk, akkor több értelemben is. Én a magam részéről ugyan imádtam, hogy a fülemnek kedves hangon rötyögő motorokkal van kitömve a Hungária körút, hogy nem tudtam úgy beesni gyakorlatilag bármilyen belvárosi helyre, hogy ne mindenhol motorosokba fussak bele, az Airbourne koncert emléke meg még tegnap este, a HÉV-en ülve, hóesést nézve is energiával töltött el, olyan intenzív volt. De az is igaz, hogy én elég messze élek a rendezvény helyszínétől, és kilométereket motoroztam haza a rozoga 51-esen a buli után a csendes, nyugodt pihenésig. Az általános sajtóvisszhang már vegyesebb kézzel bánt a város közepi fesztivállal.

Hankó Ákos fotó

Akárhogy is, a júniusi hagyomány úgy tűnik, marad. De mielőtt egészen apróra ugrik össze néhány belvárosi polgártárs szíve: ezúttal nem a Puskás Aréna közvetlen környezete lesz a helyszín. Sőt, a lépték is egészen más. 121. nemzetközi évfordulót csak nem lehet tartani, igaz?

Először is, a rendezvény ezúttal három napos lesz. Június 27-29 között kerül megrendezésre a 2024-es Open Road Days, ezúttal a budapesti Harley HQ körül. Ezen kívül viszont egyéb információnk alig van, szóval igazán nem tudjuk mit kapunk a 11 ezer forintos super early bird jegyért cserébe. Sok motort és motorost egészen biztosan. Tartok tőle, hogy Airbourne koncertet viszont nem. Pedig a mindenit, arra újra elmennék!

Super EarlyBird Budapest Open Road Days

"Az Open Road Days főbb programjait 2024 elején egy budapesti sajtótájékoztatón hozzák majd nyilvánosságra a szervezők. Annyit azonban már most elárulható, hogy színes zenei, családi programokkal, igényes étel és italkínálattal és rengeteg motoros látványelemmel várják a fesztiválozókat. A programot két közös motoros túra foglalja keretbe: a fesztivál 2024. június 27-én, a 0. napon egy balatoniemlékmotorozással indul, június 29-én pedig egy látványos, egyedi motoros felvonulást élhetnek meg a résztvevők, és csodálhatnak meg az érdeklődők." - írja a Harley sajtóközlemény.