Megért az idő egy tisztességes Scout frissítésre

2024.03.17. 17:44

Miután a Polarisnak köszönhetően újra életre kelt az Indian Motorcycles az utóbbi évtizedben, a Scout lett a márka beugró motorja. Akkoriban az akkor még nyomórudas Harley-Davidson Sportster ellenfelének szánták, és annál minden tekintetben modernebb volt, csak hát 2015 óta eltelt 9 kényelmes év. Ezidő alatt készült belőle kisebb, meg bobberesített fazon, na és a rosszfiúsított Rogue, de már rendesen megért az idő egy tisztességes ráncfelvarrásra.

Egyelőre csak egy 30 másodperces felszopó videót kaptunk, aminek egyetlen konkrétuma, hogy április 2-án lesz a hivatalos bemutató, valamint az anyaghoz tartozó szöveg szerint egy új Scout érkezik – ha a felvételen szereplő, korai Scout nem lenne elég nyilvánvaló kiindulópont.

Részletek tehát később. Ha a kívánságlistát le lehet adni, akkor jobb első féket, nagyobb tank kapacitást és fiúsabb kipufogót mindenképpen kérnénk, legalábbis ezek azok, amiketén a motor gyenge pontjainak láttam, amikor nálam járt a Scout. Aztán persze benne van a pakliban, hogy két és fél hét múlva kiderül, bilibe lógott a kezünk, és mondjuk csak egy piros-fekete-sárga fényezést kapunk.