Kipróbálnád a ZX-6R-t? És a Z H2-t? Most regisztrálhatsz!

2024.04.23. 08:52

Nincs az a józan eszű motorvásárlási tanács, ami végtére is nem azzal zárul, hogy ülj rá, próbáld ki. Persze, mert a motorozás ilyen műfaj. Számít az ízlés, hiszen mégiscsak egy élvezeti cikkről beszélünk, aminek fontos feladata, hogy örömet okozzon. Szerepet játszik a a tapasztalat, mert az lesz az élvezetes, amit jól ki tudsz használni. A preferenciák, mert valakit a V2, mást a sornégy karakter tesz boldoggá. És persze a méret, mert ez is olyan, mint a bukósisak: hiába nézed ki előre, ha nem rád találták ki a motort. De hol próbálgass, ugye?

A Kawasaki Good Times Tour egy erre épülő márkarendezvény lesz május 2-4. között. A hazainál masszívabb motorpiacokon bevett szokás, hogy átfogó tesztmotor flottával csalogatják be a potenciális vásárlókat egy esemény keretein belül, ahol nem csak fel lehet ülni az egymás mellett álló motorokra, hanem menni is lehet velük. Idén nálunk is lesz erre lehetőség.

Egy ilyen esemény úgy néz ki, hogy regisztrálsz a szervező képviseletnél (ez a KGTT esetében a budapesti Ivanics), a helyszínen igazolod magad az érvényes okmányaiddal (személyi igazolvány, jogosítvány), aláírsz egy felelősségvállalási nyilatkozatot, majd van nagyjából egy órád motorozni.

Kawasaki Good Times tesztflotta:

Újdonságok: Ninja ZX-6R, Ninja ZX-4RR, Eliminator 500, Z500

Szupersport: Ninja ZX-10R

Super Naked: Z H2 SE, Z900 SE

Modern Classic: Z900 RS SE

Sport Tourer: Ninja H2 SX SE, Ninja 1000SX

Adventure Tourer: Versys 1000 SE, Versys 1000, Versys 650

Ha valamire külön felhívnám a figyelmet, akkor az, hogy a flottában ott virít a ZX-6R, amiből mostani információink szerint máskor Magyarországon nem lesz elérhető tesztmotor.