A Drag Star volt a sláger

2005.04.06. 12:01

Remeknek bizonyult az az ötlet, ami az egyik Moto Guzzi tulajdonos feleségének a fejéből pattant ki úgy két évvel ezelőtt. A Moto Guzzi Magyarország Egyesület által elsőként megrendezett szabadtéri motorvásár óta több klub és motorosbolt is rájött, hogy van igény a használtmotor börzékre is. Az idei eseménynaptárban már több hasonló rendezvényt találunk.

Szerencsére az elmúlt szombaton kitűnő, napsütéses tavaszi időjárás volt, ezért nem csak a motort venni és eladni szándékozók látogattak el a Jászberényi úti kamiontelepre, hanem mindazok, akik már vágytak egy kis gurulásra kétkeréken. Ennek köszönhetően rengeteg motoros jött össze, kisebb motorostalálkozónyi ember sörözgetett a meleg napon.

Az eladó gépek között mindent megtaláltunk, a veterántól a párszáz kilométeres gépekig, az átépített Harley-Davidsontól a gyári állapotban lévő robogóig. Ha valakinek a szeme megakadt volna a szervező egyesület motorparkján, a helyszínen a Moto Guzzi importőrtől érdeklődhetett az új típusokról vagy a hitellehetőségekről. A kora délutáni zárásig több Drag Star is gazdára talált_ talán ez a típus lesz az idei