Új versenyző a Team Toth Hungarynál!

2005.09.29. 12:19

Braillard a maláj GP-n elszenvedett kézfejcsont és lábujjtörése miatt minimum két futamot kihagyni kényszerül. Helyét a spanyol Angel Rodriguez veszi át a Team Toth Hungary Apriliája nyergében. Rodriguez egészen a Sachsenring GP-ig a Galicia Team Hondájával versenyzett, de nem volt megelégedve a csapat színvonalával, ezért otthagyta őket. Tavaly Derbivel ment egész évben, de jól ismeri az Apriliát, hiszen négy évig csak Apriliával versenyzett. "Örülök, hogy a Team Toth-nál versenyezhetek, jobbulást kívánok ugyan Braillardnak, de szeretnék év végéig a csapatnál maradni. Imrét (a csapattulajdonos és Imi édesapja) és Imit is nagyon jól ismerem, az EB-n ő volt a legjobb haverom! Baglionit (a főszerelő) pedig jó szerelőnek tartom és szeretek Apriliával menni" - nyilatkozta Rodri a csapatról.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.