Sikeres szereplés a Toth Hungarynél

2005.10.25. 10:46

A spanyol Rodriguez egy újabb 8. helyezéssel és további pontokkal erősítette meg helyét a bajnokságban. Tóth Imi egy jó rajt után hibázott, később pedig elfogyott a gumija, így nem tudott előrébb kerülni.
"Először is szeretnék köszönetet mondani a Team Toth Hungarynak, hogy bíztak bennem az idei sikertelenségem után, és engem választottak a sérült versenyzőjük helyére. Örülök, hogy ezen a futamon helyt tudtam állni, és pontokat tudtam szerezni, de ez nem ment volna, ha nem egy ilyen jó csapatba kerülök. A futamon a rajtom nem volt valami jó, de jól helyezkedtem és az első körben már a 10. voltam. Nagyjából itt voltam végig, de az utolsó körben megfogtam Olive-t, Kallio pedig bukott, így ismét 8. lettem." - nyilatkozta Rodriguez.

"A rajtom jól sikerült, feljöttem a 20.helyre, majd az egyik kanyarban kimentem, így visszaelőztek. Utána sajnos elég hamar elfogyott a gumim, és már nem tudtam feljebb jönni. A rugózásom sem volt valami jó, talán a gumiválasztás nem volt megfelelő. Mivel egész hétvégén nem próbáltam ki a szélesebb gumit, kénytelen voltam a keskenyebbel menni. Sajnálom, hogy ez a lehetőség is elúszott, de még mindig bízom abban, hogy pontot szerezhetek Valenciában." - mondta Imi a futamot követően.