CCM újdonságok

2005.11.17. 13:11

A CCM motorgyár nemrég bezárta kapuit, de most megújulva jelentkezik az enduróiról és supermotoiról híressé vált brit márka. A CCM két új motort mutatott be az NEC Show-n nemrégiben, az egyik a korábbról már ismert R35 Supermoto új változata, a másik az újonnan kifejlesztett FT35 flat tracker széria közeli változata.

Az R35 most már a Suzuki DRZ400 blokkjával készül, és előre egy új Acerbis fejidom került, szúrós tekintetű lámpákkal. A motoron minőségi WP futóművet és nagy Brembo féket találunk. A gyártó extraként szénszálas idomokat, kerekeket, valamint magnézium kerekeket is kínál a megújult supermotojához.

Az új FT35 flat tracker (Amerikában népszerű, döngölt pályán versenyző gépek neve) már a szériagyártás küszöbén áll, ezt a változatot mutatták meg a nagyközönségnek. Ezt követően a motor egy végső tesztelésen esik át, mielőtt a gyártósorra kerülne. Két változata volt látható a kiállításon, az egyik 19 a másik 17 colos kerekekkel. Az FT35 szintén WP futómű elemekkel, Brembo fékekkel és rengeteg választható extrával érkezik jövőre a CCM szalonokba.