Mostmár biztos: Talma váltja Bautistát!

2006.10.16. 09:59

A mai portugál verseny után mindkét fél részéről aláírták Talmácsi Gábor jövő évi szerződését. Így ami eddig csak sejthető volt, most már biztos: Talmácsi Gábor 2007-ben marad a 125-ös géposztályban, és az Aspar Team versenyzőjeként, Faubel és Gadea csapattársaként áll rajthoz a világbajnokságon. Pasini tapasztalt szerelői és teljes gyári támogatás áll majd Talma rendelkezésére, aki már most nagyon várja, hogy felülhessen arra a motorra, amit a hétvégén Bautista tesztelt, nem is akármilyen eredménnyel.

A csapat versenyzőinek hivatalos bemutatására a valenciai futam után kerül majd sor, és rögtön ezt követően november elején két napos tesztet szerveznek a Ricardo Tormo pályán.

Talma nyilatkozata:
"Még igazából fel sem fogtam, hogy jövőre az egyik legjobb spanyol csapatnál folytathatom pályafutásomat. Nagyon várom, hogy kipróbáljam az új fejlesztésű Apriliát, amivel ma Bautista megnyerte a futamot. November 1-2-án már tesztelhetem is a motort, ami fantasztikus, de addig még hátra van egy futam az idei szezonból, amire továbbra is maximálisan koncentrálni fogok. "