Jön az első MotoGP könyv!

2006.10.18. 14:39

Ugyan még egy verseny hátra van a gyorsasági motoros világbajnokság 2006-os szezonjából, és két kategóriában még nem hirdettek világbajnokot, azt már biztos, hogy november 17-én érkezik Magyarország első MotoGP könyve.

Az elmúlt években, ahogy a magyar versenyzők egyre jobb eredményeket értek el a világbajnokságon és a hazai sajtó is egyre többet foglalkozott a MotoGP-vel, az emberek érdeklődése óriási mértékben megnőtt Rossi és a többi őrült versenyző iránt. Van egy magyar újságíró, aki a versenyekről helyszíni tudósításokat ír a hazai szaklapoknak, így a TotalBike olvasói számára is. A kisasszony, merthogy egy nőről van szó, szóval Budur Gabriella, most minden tudását, begyűjtött információit és a technikai titkokat egy csokorba gyűjtötte, ami egy könyv formájában novemberben már a legtöbb motoros boltban és a nagyobb könyvkereskedésekben megvásárolható lesz.

A könyvben nem csak technikai adatokat böngészhetnek az olvasók, hanem olyan emberi történetekről is olvashatnak, amelyek igazán érdekli a motorozást, motorsportot kedvelőket. Az író bemutatja a könyvben, a világbajnokságot versenyről versenyre működtető szervezetet, a MotoGP logisztikai rendszerét, de rengeteg háttér-információ, interjú, statisztika és versenybeszámoló is része a könyvnek, mindezt az év legmeghatározóbb pillanatairól exkluzív képsorozattal illusztrálva. 280 oldalon keresztül megpróbál választ adni arra a kérdésre, hogy ezek a versenyzők, a csapatok és a gyárak hogyan kockáztatják és rendelik alá az életüket a versenypályákon másodpercekért.

Elővételi információt a motogpkonyv@chello.hu e-mail címen kaphatsz.