A motorosoké az egész A pavilon

2007.02.26. 10:27

Club 66, a Szabadidő 2007 Kiállítás sajtótájékoztatója. Presszókávéval próbálom magam rendbe tenni, miután a legnagyobb dugóban átraliztam a városon. Pont magamhoz térek, mire a minket is legjobban mozgató kiállítást, a 6. Budapest Motor Kiállítást mutatja be Klausmann Viktor, a rendezvény sajtófőnöke.

Számok, ami alátámasztja, hogy a rendezvény évről-évre egyre grandiózusabb: Több mint 10 400 nm kiállítóterület - bizony, idén a teljes A pavilon a motorosoké -, 112 kiállító. A szokásos streetfighter show idén már minden valószínűség szerint hókotró nélkül is kivitelezhető, az A pavilon melletti pályán, Mókus, Erdős Csaba, és Becman szórakoztatja naponta a nagyérdeműt. Honda és Suzuki tesztmotorok, gyerekmotorozás, külön standon berendezett motoros kocsma, szóval afféle idénykezdő kiállítás és vásár, ahova mindenképpen érdemes kinézni.

Megtudtuk még, hogy Delhusa Gijon felhagyott a Harelyja hobbiátépítgetésével, illetve hogy Molnár Veronikának, a Jóban Rosszbanból is akad motoros kötődése, szabadidejében pedig szeret hastáncolni. Nem mellesleg mindkettőjükkel lehet majd találkozni a kiállításon, ahova idén a világhírű Milánói Motor Kiállítás szervezői is ellátogatnak.

Az előzetes információk szerint elő lehet kapni az idény kezdetére kuporgatott zsetonokat, mert néhány durván akciós cuccal készülnek a kiállítók a lekenyerezésünkre.