Ismét a Motorosoké a Hungaroring!

2001.05.24. 10:10

Végre valahára megindult valami a Hungaroring Rt.-nél is, ami remélhetőleg a motoros társadalom fejlődését szolgálja majd. Régebben bárki bemehetett a pályára és egy kedvező díj ellenében körözhetett párat.
Most ennek egy másik változata valósul meg, bizonyos napokon - ezek a Motoros Napok - szervezett formában lehet körözni az utca motorosának és a versenyzőknek (külön-külön) a jól ismert pályán. Ráadásul most igen kedvező áron tehetik ezt a sebesség megszállottjai, a tavaly csak héba-hóba, és fejetlenül szervezett edzések díjának feléért!

A Motoros Napokon reggel 9 órától délután 5 óráig van lehetőség 30 perces időszakokban a pálya használatára (versenyzők és utcai motorosok bontásban) váltakozva, 10 perces szünetekkel. A résztvevőket reggel 8 órától fogadják a rendezők az irodán. A résztvevők száma és összetétele arányában a rendezők alakítják ki a pályahasználat rendjét.
Részvételi díj:Az utca motorosai és a licences versenyzők részére egyaránt 3.500.- Ft + 12 % ÁFA, mivel a Hungaroring Sport Rt. limitálja a díjat, a korábbi 7.000.- Ft + 12% ÁFA összeggel szemben. Félnapos kedvezmény: 14 óra után 2.000.- Ft.+12% ÁFA.
A Hungaroring Motoros Napokkal kapcsolatos további információk megtalálhatók a Hungaroring Rt.