Egy szépséges MV Agusta F4

2001.05.30. 13:19

 
   
   

Egy japán cég, a Moto Corse elkészítette az MV Agusta F4 egy speciális változatát a saját ízlése szerint. A Challenge névre keresztelt spéci modellből mindössze 20 darabot terveznek gyártani. A legszembetűnőbb változás az ütős sárga fényezés, két hatalmas Challenge logoval a motor oldalán, valamint a rajtszámoknak meghagyott fehér alap a fej- és faridomon. A Moto Corse 10 darabot szándékozik ebben a sárga színben, és 10 darabot a hagyományos MV vörösben gyártani.

A kipufogó dobokat titán ötvözetből készültre cserélték le, ami némi súlycsökkenést és további hangzavart okozott. Ennek ellenére a teljesítmény nem változott, maradt a gyári 134 lóerő. A kép egyelőre még csak egy számítógéppel generált fotó, mert az első Challenge még készül.

A gyári MV felnik is leváltásra kerültek, méghozzá méreg drága, magnézium ötvözetű Marchesini kerekekre. Ezenkívül egy méretre készült ülés teszi teljessé a változtatások sorát. Az ár a motor hírnevéhez és a beépített cuccok minőségéhez mérhető csak, kb. 6 millió forintnak megfelelő japán pénzegység.