Szalag helyett láncot vágtak a Guzzisok

2001.06.27. 17:33

 
   
   

Olasz és angol motorkerékpárok technokörnyezetben Magyarországon. Ma hivatalosan is megnyílt a Frontosa Motor Kft. bemutatóterme a Duna Plaza parkolóházának földszintjén.

A Moto Guzzi, Triumph és Benelli motorkerékpárok forgalmazásával foglakozó cég barátságos hangulatú megnyitóján a leendő vásárlók mellett híres-hírhedt előadó művészek is megjelentek. Odafelé vezető úton Erobik Norbi próbálta GSXR750 motorkerékpárjával megakadályozni a balesetmentes megérkezésemet (én csak robogóval igyekeztem nem elkésni a megnyitóról). Azokkal, akiknek ez ép bőrrel sikerült, Stohl András koccintott pezsgővel, az ünnepélyes szalag helyett láncvágás után pedig a Fresh női zenekar imitáció playback-kelt.

A szalon rendelkezik mindazzal, ami egy motoros bolttól elvárható. A forgalmazott márkák minden típusa - esetenként több színben - ki van állítva, és persze az eltökélt vásárló azonnal el is viheti. A berendezés meghökkentő, indusztriális, igazán jó háttér az elvadult képzeletű olasz dizájnerek alkotta motorkerékpároknak.

A kereskedés azt ígéri, hogy egy hónapon belül a felsorolt márkák mellett további különlegességekkel, így a Cagivával, MV Agustával, és a Husqvarnával bővíti a forgalmazott motorkerékpárok palettáját. Azt, hogy ezt komolyan is gondolják, mutatja, hogy a szalon felett világító cégéren ezek a nem éppen olcsó és hazánkban még nem is túl népszerű motorkerékpárok is szerepelnek. Csak gratulálni tudunk ehhez a nem kis vállalkozáshoz, és sok sikert kívánunk.