Moto Racer 3 közelít

2001.07.02. 13:04

 
   
   

Valaha szívesen lettem volna Jeremy McGrath, de már amikor elindultak hódító útjukra a különféle 3D szimulátor motorversenyek, már akkor is le voltam erről késve. Ezek közül a Moto Racer volt az, ami leginkább megtudta ragadni az embert az akkoriban igen fejlettnek mondott grafikájával. Jómagam is rengeteget toltam a demójával, amiben egy krossz és egy gyorsasági pályán lehetett versenyelni.

Persze a 3D gamma világ igencsak gyorsan fejlődik, így Delphine Software fejlesztésében októberben megjelenik a Moto Racer legújabb 3-as verziója. A Moto Racer 3 teljesen új gépekkel és pályákkal fogja kényeztetni játékos kedvű motorosait. A pályák élethűek, az eredeti helyszínek tökéletes másolatai, a motorok tulajdonságai valósak, a visszajátszás akár a Eurosporton, a versenyzők meg úgy dűtenek ahogy csak kell.

A versenyzők egyedül, a gép ellen vagy egymás ellen is tolhatják max. 7 haverjukkal LAN-on vagy Interneten. Egyéb cuccosok a gammában:

  • öt féle verseny, úgymint utcai gyorsasági, motokrossz, szuperkrossz, freestyle mx, triál mindez 24 tök új motorral
  • 15 különféle versenypálya, pl. GP pályák, túra útvonalak, fedett és nyitott krosszpályák mindez a legútolsó modellező és renderelő technikákkal
  • speciális effektusok: dinamikus árnyék, multi textúrázás, és egyéb okosságok amivel még finomabb mozgásokat leshetünk
  • a motorok valósághű irányítása, független első és hátsó rugózás, a motor és a versenyző közti teljes kapcsolat, futómű beállítási lehetőség
  • különféle játékmódok: gyakorló, idő ellen, konfigolt verseny, pontszámra menő verseny
  • adott a lehetőség arra hogy mind a versenyzőt, mind a bicajt egyedire fényezhessük, így aztán mégiscsak lehetek majd Jeremy McGrath ;)