Vóterfájterek Délegyházán és Baján

2001.07.04. 11:17

 
   
   

A nyár a vízi sportok évszaka. Aki teheti, ha máskor nem is, legalább a hétvégeken megcélozza a vízpartokat. A bátortalanok gumimatraccal, úszógumival a derekukon közelítik meg a mélyebb vizeket, a vakmerőbbek, és persze a motorizált sportok szerelmesei a kétkerékről átnyergelnek a JETSKI ülésére, és - mint ahogy képünkön Szabó Tibi a Majosházi Spoiler Szervizből -, mutatnak be a vízen a streetfighterek mutatványaihoz hasonló megnevezhetetlen gyakorlatokat.

 
   
   

A bajai motoros találkozón vállalkozó kedvű fiatalok bemutatták, hogy ehhez a sporthoz sem kell feltétlenül jetski. A Yamaha FJ1200 olajhűtéses kétéltű? gépezete a bajai szökőkútban részesítette meglehetősen nedves élvezetben a gazdáját, és a gyanútlanul nézelődő járókelőket.

 
   
   

Direkt vízhűtésessé alakultak a szombati zivatarban a Bajára motorozók gépei is, ők azonban egy másik vízi járműhöz hasonlították a motorokat: Jöttünk, mint a szárnyashajó!Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.