Dainese a nőkért

2001.07.25. 11:20

 
   
   

Az egyik legnagyobb motoros ruházatgyártó, a Dainese minden eddiginél több öltözéket mutatott be női vásárlói részére. A ruhák kifejezetten női szabást követnek, alkalmazkodva az eltérő alakbeli sajátosságokhoz. A Tribal kétrészes bőrruha ára ugyanannyi, mint a férfi változaté, teljesen azonos marhabőrből készül, ugyanott vannak a védőfelszerelések benne, az egyetlen különbség a női méretezésében van. Térdkoptatók természetesen ehhez is járnak, igazodva a gyors női pilóták igényeihez.

 
   
   

Ugyancsak található térdkoptató a teljesen új Keep bőrnadrágon. Ennek az ára kb. 110.000 forint körül lesz, ha egyáltalán kapható majd itthon. 1.4 milliméter vastag marhabőrből készül, és a kulcsfontosságú helyeken mindezt megduplázták. Térd és sípcsontvédő mint védőeszközök funkcionálnak benne, valamint egy zipzár a derékon, hogy a kabáttal össze lehessen fogatni a nadrágot. Ez lehet akár a "K" dzseki, amely passzol a nacihoz, kivehető béléssel kb. 140.000 forintért. Idén ez a mellkason és a karon perforált kivitelben is kapható, amely jobb szellőzést biztosít, valamint egy egyedi gerincvédő, amely a női felsőtesthez lett tervezve.

Az Universe dzseki ideális a nyári időben, most ennek is megjelent a női változata. Szintén rendelkezik védőeszközökkel és részben vízálló. Másik dzseki, amellyel a lányok jó eséllyel vonzhatják magukra a tekintetet a Sofia, amely bőrből készül, női fazonban, váll és könyök protektorral ellátva. Ára majd valahol 100.000 forint környékén lesz, ha lesz nálunk. Azoknak a lányoknak, akik nem szeretik a protektorokat ott a Nikita bőrdzseki, amely utcai viseletre is teljesen rendben van, ezüst, kék, fekete és zöld színekben lesz majd megvásárolható.