Indul a ducati.hu honlap

2001.07.27. 10:34

 
   
   

A hálón böngésző motorost eddig türelemre intette a www.ducati.hu cím begépelésekor megjelenő szöveg. Azonban július 23-tól már részletes információval várja az érdeklődőket a hivatalos magyar Ducati honlap. A Ducati hivatalos honlapjával a www.ducati.com-mal teljesen hasonló felépítésű oldalon megismerkedhet a látogató a márka múltjával, jelenével és tervezett jövőjével.

Olvashatunk a gyárat és a márkát érintő hírekről, részt vehetünk nyereményjátékban, és Ducati tulajdonosként, vagy akár csak rajongóként online jelentkezhetünk a magyar Ducati klubba.

Persze a legfontosabb, hogy megtaláljuk a honlapon a Ducati Budapest által forgalmazott motorok részletes technikai ismertetőjét, és az aktuális hónapban igénybe vehető kedvezmények, akciók listáját és persze a szalon és a szerviz elérhetőségét.
Az oldal alján elgondolkodtató felirat hirdeti: Egy Ducati az más_Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.