Különös, de igaz hírek

2001.07.30. 14:34

Tájföld A bangkoki motoros rendőrök szülésznői kiképzést kapnak. Méghozzá azért, mert a mentők állandóan beszorulnak a dugókba, amikor a kismamákhoz igyekeznek. 150 kiképzendő rendőr várhatóan 1000 kiszállást hajt végre még ebben az évben.

Németország Egy tombola fődíj győztese halva esett össze, amikor elment átvenni a kétkerekű nyereményének kulcsait. Hans Hitzig 47 éves német polgár végzetes szívinfarktust szenvedett, amikor Harley-Davidson nyereményét akarta elhozni a kelet-német Schleiz-ben.

Bulgária A kezdő motoros kaszkadőr Anton Velikov úgy döntött az első trükkje, amivel lenyűgözi a barátait az lesz, hogy a vonattal játszik "ki a menőbbet". A 23 éves srác, aki egy kölcsönzött enduróval próbálkozott, azonban rosszul időzítette a kitérőjét a vonat elől és egyből meghalt.

Amerika Nicholas Cage tárgyalásokat folytat film mogulokkal arról, hogy szívesen eljátszana egy kaszkadőrt. Ha megkapja a szerepet, akkor Johnny Blaze-t fogja alakítani, aki eladja a lelkét a sötét erőknek, hogy megmenthesse a barátnője életét. A film címe Ghost Rider.