MX 2002, a motokrossz evolúciója

2001.08.01. 09:33

 
   
   

Ugyan az idő baromi jó, pár hétig semmi szükség arra, hogy a szobában ücsörögjünk és a számítógépen gyakoroljuk a legjobb motokrosszos figurákat, mikor ezt élőben is megtehetjük. De ebben az éghajlati égövben a rossz idő is eljön egyszer, és akkor nincs más hátra, mint beszerezni egy a THQ által kiadott MX 2002 featuring Ricky Carmichael játék programot.

A cuccot a négyszeres AMA Motokrossz Bajnok, Ricky Carmichael neve fémjelzi, aki részt vett a játék tesztelésében, és a fejlesztéshez is komoly motokrosszos tanácsokat adott. A gamma igen sokat tud, ezekből pár tulajdonság: motokrossz verseny és freestyle mód, benne buszugratással. 30 igazi motokrossz versenyző közül választhatunk a 125, 250 köbcentis és freestyle osztályokból. 22 motokrossz, szuperkrossz, fantázia és freestyle pályán húzhatjuk a gázt, rengeteg a beépített freestyle trükk, igen jól eltalált vezérlés, amellyel az egykerekezéstől kezdve, az első kerékre állásig minden megy.

 
   
   

6 különböző multiplayer mód közül választhatunk, 10 teljesen egyedileg felépíthető motor; minden pálya alatt a motokrossz világából ismert underground zenészek kínálatából választható zene. A legügyesebbek benevezethetnek egy versenyre, amiben a legjobb eredményeket elérő dudde egy igazi Honda CR250 típusú krosszmotort nyerhet.

De az hagyján, hogy olyan turbó konzolgépekre, mint a Sony PlayStation 2 vagy a Microsoft nemsokára megjelenő Xbox konzoljára megjelent (Xbox csak fog) a játék, de a Nintendo legfrissebb hordozható gépére, a Game Boy Advance-ra is kijött a szoftver kártya. További információk a játék weboldalain.