A modern orvostudomány csodája

2001.08.01. 09:51

Egy berlini motoros, akinek egy szerencsétlen baleset következtében leszakadt a nemiszerve, most kisebb fajta orvosi csoda alanya lett, mert a karjában lévő izmokból egy újat kapott.

Michael Gruber büszkeségét a 900 köbcentis Honda üzemanyagtankja szakította le, amikor neki ütközött egy fának. A 37 éves úriember hónapokig állt orvosi kezelés alatt, de most már jól megy neki mind a fáradt olaj leeresztés, mind a barátnője leápolása. Így nyilatkozott az esetről: "Kirepültem a kanyarból, és egyenesen belecsapódtam egy fába. Én a tank és az ülés közé szorultam, aztán a tank leszakadt, együtt a "lajosommal." Iszonyatos kínokat éltem át, amint lenéztem és láttam, hogy nincs mit néznem, aztán már nem emlékszem semmi többre, mert elájultam.
A dokik egy új okosságot csináltak nekem a bal alkarom izmainak egy darabjából, és nekik köszönhetően ismét igazi férfinak érzem magam!"

Én csak annyit tennék hozzá, hogy érdemes lesz vigyázni, mert nálunk nem biztos hogy ismerik az orvosok ezt a műtéti eljárást...