Különös, de igaz hírek

2001.08.06. 11:15

Tájföld Nonthanburi lakosok naponta összesereglenek egy 150 centiméteres gyík megtekintésére. Egy szomorú anya, Chamlong Taengniem ugyanis hiszi, hogy a hüllő a motor balesetben elhunyt fiának reinkarnációja. A hamvasztása után a gyík hazáig követte az anyát, a fia matracán aludt és ugyanazokat az ételeket szereti, mint a fia.

Anglia A hölgy jelentkezők elárasztották az első Miss Nude Anglia versenyt. A résztvevőket az első helyért járó robogó inspirálhatta. A témába vágó másik hír, hogy a SEX rendszámok szeptembertől tiltva vannak a Briteknél, mert túl bántónak találták az új rendszámtábla rendszerben való részvételre. Az angol TIT (cici) szó használatának engedélyezése még nem tiszta.

Olaszország Az olasz divattervezők egyre több motoros öltözet által inspirált kreációt mutatnak be utcai ruházatként a 2002-es modellek közt. A milánói divatbemutatón például nagy sikere volt egy fekete bőrből készült öltönynek, fekete-fehér pettyes nyakkendővel.

Új Zéland Egy motor tűzet fogott, amikor egy asszony fejszével esett neki. Egy heves vitatkozás után Marcia Hannah úgy döntött, hogy korábbi partnerét ott bünteti meg, ahol neki a legjobban fáj, a Harley motorkerékpárján. Hannah kb. 40.000 forintra lett ezért megbüntetve a bíróság által, és további 60.000 forintot kellett fizetnie a tűzoltóknak a közreműködésükért.