Madárijesztőkkel a gyorshajtás ellen

2001.09.03. 11:30

 
   
   

Németország Ez a felvétel a német Motorrad magazinban jelent meg, az okos rendőr utánpótlásról. A kutyus nem elégedett meg az autógumikon átugrándozással, hanem úgy döntött ő bizony a rendőrség motoros részlegének részévé válik.

Banglades A rendőrség egy emberi csontvázakat csempésző bandát fedezett fel. A csempészek motorokat használtak, hogy fiatal emberek csontjait vigyék át a határon Indiába, ahol is úgy hiszik, hogy ezek a csontok gyógyító hatású anyagokat tartalmaznak.

Amerika Azon aggódhatsz, hogy a tolvajok betörnek a garázsodba ellopni a bicajod, de hogy elcsenjék az egész garázst? Két detroit-i tolvaj képes volt felemelni egy két autó méretű alumínium épületet a teherautójuk hátuljára, anélkül hogy az lecsúszott volna a másik oldalára, és az utcán landolt volna. Ráadásul sikerült meglépniük a szomszédok üldözése mellett.

Anglia Abbotsley falu lakói saját kezükbe vették a törvényesség betartatását, méghozzá a falujukon keresztül száguldozó motorosokkal szemben. Készítettek egy madárijesztőt, amelyet rendőr dzsekibe öltöztettek, és egy élethű fa radarpisztolyt adtak a kezébe, hogy átverjék a motorosokat és így késztessék őket lassításra.