Vörös rigó

2001.09.06. 10:37

 
   
   

A Honda CBR1100XX Super Blackbird (rigó) modelljével sok találgatás látott napvilágot már az idei évre is, miszerint teljesen új modell jelenik meg helyette, könnyebb vázzal, erősebb motorral, hogy a Kawasaki ZX12-R és a Suzuki Hayabusa gépekkel lépést tudjon tartani. Idén nem történt semmi lényeges változtatás rajta, és valószínűleg még jövőre sem fog, még csak részleteiben sem frissül a sportos Honda. A 2002-es modell mindössze egy részletében tér el az ideitől, kapható lesz egy Candy Blazing Red színben, ami nem csúnya, valljuk meg. A szembetűnő szín a jelenlegi kínálathoz fog csatlakozni, amely most kék, ezüst és fekete színben érhető el. Az ára várhatóan változatlan marad.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.