Rendőrőrsről lopták vissza motorjukat

2001.09.07. 11:03

 
   
   

Franciaország Talán a Starboyz -os fiúk teljesen prémmel borított motorjai inspirálták ezt a francia motorost, aki még tovább is vitte az ötletet, valószínűleg már egy kicsit túl messzire. Az érdekes borítás alatt nem kevés lóerőhiányban szenvedhet a bicaj.

Amerika Benjamin Sharpe annyira aggódott barátja Robert Wheeler azon szándéka miatt, hogy ittasan motorozik haza Harley gépével, hogy inkább hátba szúrta. Sharpe azt állította csak azért csinálta, hogy megelőzze barátját egy szabálysértés elkövetésében. Wheeler egy kórházban lábadozik, míg Sharpe-nak testi sértés és gyilkossági kísérlet vádjával kell szembenéznie.

Horvátország Az idei wimbledon-i tenisz torna győztese, Goran Ivanisevic egy robogóval közlekedik az után, hogy cimborája leírta a 40 milliós Porsche-ját. Barátja kölcsönkérte a 911 Carrera-t, épp amikor a Goran tiszteletére rendezett partit tartották, de elvesztette uralmát a kocsi felett és egy másik autóban landolt Split városában.

Japán Két tinédzsert letartóztattak, mivel betörtek a helyi rendőrségre. A fiatalok az Abiko őrsre törtek be, hogy visszaszerezzék egyik haverjuk korábban a rendőrök által elkobzott motorkerékpárját. Ez már csak azért is furcsa, mivel Japánban általában igen alacsony a bűnözés elterjedtsége.