Hodgson saját replikáját tesztelte

2001.09.10. 11:03

 
   
   

A Superbike VB brit menője, Neil Hodgson, a saját VB motorjának színeiről mintázott Ducati 996-os replikát tesztelte Man szigetén. A motort az angol Ducati képviselet (amely az olasz Ducati gyár tulajdonában van) készítette el igen gyorsan, miután látták Hodgson viszonylag jó szereplését, és Angliában ugye rajonganak az ilyen dolgokért.

 
   
   

Nincs is ezen mit csodálkozni. Már csak a fényezés miatt sem lehetne elmenni mellette bámészkodás nélkül, hát még ha az összetevőket megnézzük közelebbről, de erről már írtunk pár napja ugye.

A múlt héten ért végett a Superbike VB nyári szünete, és ebben a majd egy hónapos időszakban elvileg pihent Hodgson, gyakorlatilag meg ilyen tesztek adták a pihenés egy részét. Bár zavarta, hogy az aszfaltot meg kell osztani a szembejövő kocsikkal, de miután hozzászokott, már inkább csak egy keréken jött ki a kanyarokból, és egy kerékre állva fékezett le előttük.

 
   
   

Még a rendőröknek is tetszett, nem volt bünti, csak aláírásgyűjtés. Azután Hodgson beszélt pályafutásáról, terveiről, Fogartyról az MCN újságíróinak. Majd elkészült ez a nem gyenge kép, amelyen szerintem legalább 1 méter magasra repült a róla elnevezett replikával. Valószínűleg ez a 996-os igazán jó kezekben volt a teszt alatt.