A Kawa is igyekszik

2001.09.19. 10:54

 
   
   

Az első képek a Kawasaki jövő évre felfrissített sportmodelljeiről azt mutatják, hogy lényegi változások nem történtek a sportgépeken. A ZX-9R módosított és megerősített váza merevebb lett, és az erőforrás felfogatási pontjai megváltoznak.

Az idomzat csak részleteiben változik, főleg azért, hogy a motor megváltozott helyzetéhez igazodjon. A hátsó lengővilla merevítőt kapott, a faridom pedig vékonyabb. Az utasülés mostantól borítással jön ki, együléses kinézetet adva a motornak.

 
   
   

A Kawasaki ZX-6R motorja egy meglepő változtatáson esik át. A 600-as kategóriában egyedüliként, 636 köbcentis lökettérfogatot kap, mint ezt a képeken látható feliratok is mutatják. Ezzel alaposan kilóg majd méretosztályából, kb. 5-10 lóerő pluszt adva a Kawának.

Ez csak a legfontosabb módosítás, a további kisebbek az idomzatot, a vázat, és a lámpákat érintik, ezekről a milánói kiállítás utan részletesen beszámolunk. Érdekes versenyt indíthat el a kis Kawa a világ legnépszerűbb sportmotor kategóriájában, a 600-asban.