Ünnepi modellek

2001.09.21. 11:11

 
   
   

A Triumph, a most 100 éves angol motorkerékpárgyár, különleges modellek megjelentetésével igyekszik a kerek évfodulót megünnepelni. Ezek egyike az új 955i Daytona sportmotor speciális változata, míg a másik modell egy egyedi Bonneville lesz.

A 955i a korábbi modell egyoldalalas hátsó lengővillájával jön majd ki, ami azért érdekes, mert idéntől a hagyományos kétoldali lengővilla van a széria modelleken. További felszereltsége: karbonszálas oldalsó idomok, karbon betétek a műszerfalon, egyedi jelvény a tankon, valamint speciális British Racing Green fényezés.

 
   
   

A Bonneville T100 speciális változatán krómozott motorvédőt, térdpárnát, fordulatszámmérőt, és egyedi jelvényt találunk a tankon. Csak narancs-ezüst fényezésben lesz kapható. Az árakról egyelőre nem érkezett információ.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.