A 007-es ismét motorra ül

2001.09.21. 13:18

Amerika Daemond Rogan dacoskodik annak ellenére, hogy közel 260 km/h sebességgel kapták el 65 km/h sebességkorlátos helyen. 30 napra dutyiba került, 1 évre elvették a jogsiját, és 120.000 forint körüli büntit is kapott. Ennek ellenére egy riporternek úgy nyilatkozott, hogy az álma a 320 km/h sebesség elérése közúton.

Anglia A kiszivárgott forgatókönyv szerint, az egyes számú (szerintem meg hetes) nemzetközi kém, James Bond ismét motorra pattan a következő részben. Korábban a Tomorrow Never Dies-ban láthattuk egy BMW R1200C-n az angol szuperügynököt, valamint a Golden Eye-ban is felbukkant néhány Cagiva társaságában. A motorkerékpár típusa egyelőre még nem tisztázott.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.