Motoros dzseki beépített hőmérővel

2001.10.03. 11:24

 
   
   

2001 különleges év a Bering számára, ugyanis a cég idén ünnepli fennállásának ötvenedik évfordulóját. Ebből az alkalomból a tervezők megterveztek, a gyártók pedig legyártottak egy kabátot, amely az 50 év minden tapasztalatát, fejlesztését és technikai tudását egyesíti magában.

Az Ultimate fantázianevű dzseki mindössze 100 darabban készül, minden egyes példány sorszámozva. A különlegesen exkluzív megjelenés mellett az új modell minden kényelmet megad viselőjének, ami motorozás közben elvárható. A kivehető protektorok már természetesek a Bering modellekben, így az évfordulós darabból sem hiányozhatnak.

 
   
   

A Plastex által kifejlesztett ADT rendszerrel könnyen a test formájára igazítható a kabát, ComforTemp membrán pedig télen-nyáron kellemes hőmérsékletet biztosít a motoros számára.

A kabáton található rengeteg zseb, praktikus tépő- és patentzárak mellett különlegességnek számít a beépített hőmérő és a villogó biztonsági lámpa.

Gondoltak a méretesebb motorosokra is, mikor a méretskálát egy X-szel megnövelték. Mostantól tehát a 4XL-es méretű bikerek is kényelmesen, biztonságosan és meleg ruhában motorozhatnak.