Megalakult a Moto Guzzi Magyarország Egyesület

2001.10.04. 08:50

 
   
   

Alig egy évvel a Moto Guzzi hivatalos magyarországi megjelenése után idén nyár végén megalakult a MOTO GUZZI MAGYARORSZÁG Egyesület. A tagok egytől-egyig a kiváló olasz MOTO GUZZI motorkerékpárok büszke tulajdonosai. A klub elsősorban a csoportos túrázások reményében alakult, és tagjai mostantól sok színes programot szerveznek - nem csak klubtagok számára.

Az első túrát az elmúlt hétvégén, szeptember 29-én szervezte a klub Villányba, ahol egy hangulatos borkóstoló után egy helyi panzióban töltötték az éjszakát a tagok. Szerencsére az időjárásra nem volt panasz, bár a hazaút kissé felhős, néhol csapadékos volt. Mivel a tagok lelkesek, ez nem vette el a kedvüket a további közös programok szervezésétől.

A márkatársak és pártolótagok a Frontosa Motorboltban (Duna Plaza parkolóházának bejáratánál) kaphatnak bővebb információt a klubról és a további programokról.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.