MV Agusta Brutale - szériagyártásban

2001.10.12. 08:35

 
   
   

A képen látható modell már az MV Agusta Brutale szériagyártású változatát ábrázolja. Az S verzió ára "csak" fele a Brutale Serie Oro bemutató példányának, de még így is közel 4.5 millió forint.

A legfőbb változás a Serie Oro-hoz képest, hogy az S verziónál olcsóbb anyagokat használtak fel pár alkatrésznél. Így a kerekek, a lengővilla, az alsó villahíd feketére festett alumíniumból készülnek, a drágább változat aranyra festett magnéziumból gyártott elemei helyett. Egy közelebbi pillantás elárulja azt is, hogy a szénszálból készült műszerfalborítás, első sárvédő és légbelépők ezentúl csak fekete műanyagból készülnek.

Az új változat egy pár kilogrammal nehezebb, mint a 178 kilós Serie Oro, valamint a megnövelt rugózatlan tömeg (az alumíniumra cserélt kerekek miatt) némileg befolyásolja majd a futómű képességeit.

Az idei évben akadozott az MV Agusta-k gyártása pénzügyi problémák miatt, de mivel a Piaggio megvette az MV Agusta részvényeinek többségét, várhatóan ez a probléma hamarosan megoldódik, és a Brutale S eladásai 2002. tavaszán megkezdődhetnek.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.