Komáromi motoros találkozó

2001.10.16. 08:25

Szombaton, 13-án meghívásos bulit rendezett barátai számára a Komáromi Motoros Klub. A vendégeket déltől várták a szőnyi kultúrházban. Valószínűleg nem csak az ingyen pörkölt és az -ital volt az oka, hogy nagy számban érkeztek motorosok az országból és persze külföldről is. Több klub is képviseltette magát, mint például az ausztriai Champions, a fehérvári Alba Regalis, a polgárdi Fekete Sas, a veszprémi Coyote, a siófoki Wild Brothers, a szlovákiai Freebikers, a fülei Országúti Tigrisek, a várpalotai Vasparipák, a tatabányai Vulture Bikers, a tatai Desperado, a Móri Motorosok valamint jöttek Tamásiból, Győrből, Hatvanból, Jászberényből, Oroszlányból is. Egy külön termet tartottak fenn azok számára, akiknek a hajnalig tartó mulatozás után nem volt kedvük hazamenni. Aki akart, piercinget is csináltathatott magának Tanár Úr (Alba Regalis) jóvoltából.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.