Castrol termékek motorosoknak kicsiben

2001.10.17. 14:09

A kicsi szép

 
   
   

A Castrol egy épkézláb ötlettel lecsökkentette a motorápolási termékeinek térfogatát. A miniatürizált láncspré ezek után alkalmas lett arra, hogy a garázst elhagyva is beolajozhassuk a láncunkat, ha a szükség úgy hozza.

A kicsinyítés annyira sikeresnek bizonyult, hogy a Castrol elkészítette miniatűr verzióját a többi népszerű árucikkeinek is. Ezek könnyen használható termékek, méretüknél fogva pedig elférnek a legszűkebb ülés alatti rekeszben is.

Ilyen változáson ment át a Castrol Láncspré, ami magas minőségű szintetikus kenőolaja az O-ringes és a versenyláncoknak egyaránt. A 100 ml-es flakon ahhoz éppen elég anyagot tartalmaz, hogy néhányszor be lehessen fújni vele a láncot, mégsem ipari mennyiség, hogy lehetetlen legyen magunkkal vinni utazásunkra, hacsak nem egy Gold Wing-gel indulunk neki. Ez a változás minden motorost pozitívan érint, legyen túramotoros, vagy offroad kedvelő, vagy kanyarogjon sportgépével a hegyekben.

A Castrol srácok nem csak a láncsprén vitték véghez a fogyasztást, hanem átfogóan az egész kollekciójukon, így a légszűrőolajtól kezdve, a fékolajon, a hűtőfolyadékon át a fémtisztítóig. Céljuk, hogy a motor teljes védelmét és gondozását lefedjék ezekkel a termékekkel, legyen szó akár robogóról, vagy sportgépről.