Harley és BMW támogatás a New York-i rendőröknek

2001.10.18. 14:46

 
   
   

A Harley-Davidson 30 rendőrmotorral és 1 millió dollárral támogatja New York és Washington városok rendőri erőit, a terrortámadások utáni áldozatos munkájuk elismeréseképpen.

A BMW hasonló célból szintén 100 motort nyújt át New York város rendőrségének. A motorok a World Trade Centert és a Pentagont ért terrortámadás következtében eltűnt vagy megsérült motorok pótlására szolgálnak.

A készpénzt a Vöröskereszt kapja, amely majd dönt a további felhasználás céljáról. A Harley motorok FLHTPI Electra Glide, FLHPI Road King és FXDP Dyna Defender modellek. A Harley tulajdonsok, kereskedők és klubok egyébként is jótékonysági gyűjtéseket készülnek rendezni végig az Egyesült Államokon belül.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.