A wimbledoni bajnok robogója a kutyának sem kell

2001.11.09. 10:31

Horvátország Goran Ivanisevic teniszező Piaggio robogójára senki sem tett komoly ajánlatot egy jótékonysági árverésen, annak ellenére, hogy nemzeti hőssé vált az idei wimbledon-i győzelme után. Idős mamája tanácsára próbált megszabadulni ily módon Ivanisevic az X9-estől.

Hollandia Egy motorost leparancsoltak az útról, aki fényes páncélba öltözve közlekedett. A rendőrök elfogták a 41 éves hóbortos lovagot, és befogták paripáját, miután Zwijndrecht vásárlói tiltakoztak a közlekedés ezen bizar módja ellen.

Anglia A motorosok ezentúl karistoltathatják fejüket egy nyomdahiba miatt York-ban. Történt ugyanis, hogy egy hír a következő módon jelent meg a helyi újságban: " egy embert megállítottak a rendőrök, hogy nem lehet motorozni, amíg sisakot visel".Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.