2002-es Honda modellek nemsokára Magyarországon

2001.11.30. 13:12

 
   
   

És lám, lassan elkezd működni a motorkerékpár forgalmazók, és a Totalbike közötti hírlánc, mivel a Honda Hungary motorkerékpár üzletágának vezetője tájékoztatott minket a 2002-es Honda újdonságok érkezésének várható időpontjairól.

Meglepő módon, a szokottnál jóval gyorsabban, már 2001. december közepére megérkezik kis hazánkba az új CBR900RR FireBlade. Így akár a karácsonyfa alá is betolható lesz, persze inkább csak a kertben elültetett alá. A magyar piacra egyébként jellemző, hogy a literes lökettérfogat kategóriát tekintik "a sportmotorok" egyetlen géposztályának, ezért az érdeklődés a gép iránt felfokozott. Ráadásul információink szerint az új VFR800 (igen, már a V-TECH) és a CBR600F modellek már a magyar raktárban csücsülnek.

A másik nagy izgalommal várt gépezet, a CB900 Hornet pedig a FireBlade-ekkel együtt érkezik a Télapó, ohh bocsánat ez "coci" kifejezés, szóval a Mikulás puttonyában.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.