Ingyen pizza a bukósisakot viselőknek

2001.12.06. 11:32

Amerika Egy nagymamit elítéltek 23 millió forintnyi dollár elsikkasztása miatt. A szenvedő alany az a cég volt, ahol könyvelőként dolgozott. Az 57 éves hölgy ráadásul már elköltötte a pénz amit 4 év alatt összegyűjtögetett a cég kasszájából. Olyan dolgokra herdálta el a pénzt, mint játékautomaták, egy Cadillac, egy kisbusz, és egy Harley-Davidson.

Anglia Egy transszexuális bűvész elvesztette azt a jogosultságát, hogy biztosítás nélkül közlekedhessen elektromos hajtású robogójával. A szigorú bíró ugyanis Fay Presto járgányát nem elektromos segédhajtású bringának ítélte meg, hanem erőforrással rendelkező szállítóeszköznek.

Olaszország Ingyen pizza jár a sisakot viselő motorosoknak az olasz Acerra városában. A közlekedés őrei kuponokat adnak át a törvénytisztelő fiataloknak, hogy díjazzák őket a sisak viselésük miatt. Az ötlet a város polgármesterétől származik, aki a következőket mondta: "Mindent megteszek azért, hogy az ifjú polgáraink sisakot viseljenek. A bukósisak kötelező, de sajnos csak kevés tinédzser veszi fel, remélhetőleg így többen hordják a sokszor életmentő felszerelést.