Motoron távozott a bugyitolvaj

2001.12.11. 11:11

Tájföld Egy 38 éves motorost letartoztattak, miután egykerekezve jött el egy lámpától. No nem a bohóckodása miatt (a bangkoki forgalom igen nyugodtan kezeli a hasonló dolgokat), hanem mert előtte több mint 100 női alsőneműt lopott el egy áruházból, hogy kiélje bugyi fétis hajlamait. Akkor kapták el, amikor épp egy pár bugyi kiesett a zsebéből.

 
   
   

Japán A japánok hajmeresztő motoros dolgai felől remélem senkinek semmi kétsége nincs. Itt az újabb példa, amint az ürge féloldalasan ülve a motoron, mindkét térdkoptatójával az aszfaltot súrolja egy kanyarban. Ehhez nincs mit hozzátenni.

Anglia Nem csodálkozhatunk azon, hogy a Triumph mennyire titokzatos készülő legújabb motorjával kapcsolatosan, mivel az a Harry Potter-ben debütál majd, mint egy repülő Bonneville. Sajnos ez csak a képzeletben létezk majd, de az úthibák, a zizzent autósok, és a dízelolaj foltok mellett sokszor a valóságban sem jönne rosszul egy ilyen motor.

Anglia Mick Wiltshire újra nekifogott a motorozásnak, felelevenítve ifjúkori hobbiját. Pontosan ugyanolyan nosztalgia motorral találkozott, mint amilyen saját gépe volt 28 évvel ezelőtt. Megvette 400 fontért, és kiderült, hogy ez pontosan a saját Suzuki GT550-ese volt régebben, csak épp most 50 fonttal drágábban vásárolta vissza, mint amikor anno először megvette 1973-ban.