Aprilia Kardhal szériagyártásban

2001.12.13. 08:55

 
   
   

Az Aprilia döntött, és szériában gyártja 2002-től a lenyűgöző Blue Marlin-ját. A cég még a Bologna-i MotorShow-n szándékozott bejelenteni a döntést, de inkább kivárták a nagyérdemű reakcióit az új tanulmány motorjukkal kapcsolatban. Francesco Rapisarda szóvívő elmondta, 99 százalékban biztosak voltak már akkor, hogy szériagyártásba kerül a Kardhal.

Mindenkinek köszönik, akik véleményt nyilvánítotak a motorral kapcsolatban. Egyébként a reakciók fantasztikusak voltak. Az RSV mechanikai elemeire épülő naked bike, a retro café racer stílusával elnyerte a közönség tetszését, bármilyen ország, bármelyik kiállításán szerepelt. Az Aprilia nem hagyhatott kielégítetlenül ekkora potenciális vásárlóréteget.

Mennyit kell változtatni a bemutató motoron, hogy szériagyártásba kerülhessen? Ez egyelőre még ismeretlen. De az biztos, hogy a tükrök és irányjelzők használata elengedhetetlenné válik. Várhatóan a 2002-es őszi müncheni Intermoton láthatjuk először élőben a gyártásra kész gépet. Addig gyönyörködjünk a prototípusban...