Chili ismét Ducatival?

2002.01.09. 12:40

 
   
   

Egyre jobban nő annak a valószínűsége, hogy Pierre Francesco Chili visszatér a Ducatihoz 2002-ben. Chili ugyanis határozottan azt állítja, hogy az NCR Ducati csapatában versenyez majd, és már a csapattal együtt mutatkozott a Bologna-i MotorShow-n.

Mindössze az anyagiak kérdésesek Chili és a csapata számára, mivel kb. 800 millió forintot kellene felhajtaniuk, vagy különben nem lesz a jövő évi szezonból semmi. Most úgy tűnik a céljuk elérhetetlen, mindössze annyi pénzük van, hogy a két új Testa Stretta motorral ellátott Ducatit meg tudják szerezni a Ducati Corse-tól.

Chili megjegyezte: "Lépésről lépésre közelebb vagyunk ahhoz, hogy elegendő pénzt találjunk a csapat számára. Folytatni szeretném a versenyzést, és biztos vagyok benne, hogy folytatni is tudom. Most azonban próbálok nyugodt légkörben csak a felkészülési edzés programomra koncentrálni. Mivel a pénz láthatólag késve jön össze, ezért a decemberi teszteket valószínűleg lekésem, de biztos vagyok benne, hogy 2002. januárjában készen állunk a tesztek elkezdésére. Nem lesz semmi probléma."