Közönségsikert aratott az Aprilia Blue Marlin

2002.01.08. 09:15

 
   
   

Az olasz cég a Blue Marlin-nal kapcsolatosan közzétett jó néhány új információt. Ezek szerint most már szinte 100%, hogy a gép szériagyártásba kerül. Mindössze 500 példány készül azonban belőle, és az Aprilia weboldalán keresztül lehet majd megvásárolni a modellt kb. 5.5 millió forintért. Egyelőre ezzel még kb. 6 hónapig várjon minden vásárlási szándékú egyén.

A szériagép egyébként nem fog jelentősen eltérni a prototípustól. Így benne lesz a 130 lóerős RSV Mille motorja, csakúgy mint az Öhlins futómű, és az OZ Racing kerekek, valamint a Brembo fékberendezés. Ami kérdéses még, hogy ki fogja szériában építeni a motort. Mert a prototípust a francia Boxer cég gyártotta le, de esélyes a kis szériás, eladásra kerülő modellek gyártására is.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.