Range Rover antiterrorista kiadás

2002.01.15. 14:18

 
   
   

Ausztrália Egy ausztrál versenyző nem volt megelégedve Yamaha R6-osának a légbeömlési mennyiségével. Ezért az utolsó Philip Island-i teszteken, hogy fokozza motorjának teljesítményét, egy léggyűjtő csatornát szerelt a gép fejidomjára. Szerencsére vagy sem, ki tudja, nem hozott lényeges teljesítmény növekedést az újítás, így nem fogjuk viszont látni sem utcai, sem versenygépeken a közeljövőben ezt a furcsa berendezést.

Amerika Leon Resnick tragikus halálát egy kacsával történt összeütközés okozta Floridában. Resnick új jetski-jét tesztelte a Fort Lauderdale-i mellett lévő tavon, amikor eltalálta a madarat kb. 90 km/h-ás sebességgel. Szemtanú nem volt, mindezt abból kalkulálták ki a szakértők, amit a madár és a jetski maradványaiból megtaláltak.

Anglia Ha nem lenne még elég problémánk az utakon a teherkocsik és buszok által kibocsátott dízelolajfoltokkal, nos akkor itt a Range Rover legújabb modellje, amely felszerelhető egy olajfilmet az útra fecskendező extrával! Az új 40 millió forintos anti-terrorista modell színezett és egyben golyóálló üvegekkel van ellátva, és gombnyomásra olajat lövell ki. A cég szóvívője szerint nem sok megrendelőjük van, aki ezt az extrát szeretné. A motorosok nagy szerencséjére. Mert azt el lehet fogadni, hogy pár idős Range Rovers már szériában tolja az útra a dízelolajat a koránál fogva, de hogy ezt külön parancsra tegye, hát az már kicsit sok lenne.