Motorosok Szigete

2002.01.18. 10:51

 
   
   

Ismét új motorosbolt nyílt Kecskeméten Bikers Island Kft. néven. Az új motorosbolt - amely a Mária körút 24. alatt található - az FM sisakok, Sidi csizmák és Spidi ruházatok megyei kis- és nagy kereskedelmével foglalkozik elsősorban, de emellett megtalálhatók olyan mindennapi kellékek, mint a Castrol termékek, chopperes és streetes kiegészítők a DePretto-tól, és Champion és K & N szűrők.

Akik tuningolni akarnak, azok is találnak itt alkatrészeket. A kis és nagyrobogókhoz a Malossi felszereléseket, a 2- és 4 ütemű járgányokra a Giannelli kipufogókat ajánlják, és Dyno Jeteket minden kétkerekűre. Akinek még nincs motorja, az a Kawasaki modelljeiről is érdeklődhet itt. Ami jó hír, hogy a 2002-es kollekciók nagy része már megvásárolható a boltban. A nyitásra való tekintettel, engedményes sisakvásárral és meghosszabbított nyitvatartással várják a régi és új vevőket a VIP ügyfeleket pedig még ezen felül is plusz szolgáltatásokkal.

Akik anyagi keretei korlátozottak, nemsokára fél órás plusz munkával a helyszínen áruhitelt is vehet igénybe. Hogy a kiszolgálás még gyorsabb, és színvonalasabb lehessen, a márkák forgalmazására Baja térségében "al-dealert" keresnek.