Szupererős V2-esek

2002.01.24. 11:16

 
   
   

Az európai Super Twin Top Gas sorozat életében a 2002-es szezon a szokásos évenkénti találkozóval kezdődött. A szervezők és versenyzők megbeszélésén kiderült, hogy idén 10 európai nemzet 22 csapata indul a bajnokságon, legtöbbjük Harley-Davidsonból átalakított Top Gas gépekkel, de persze akad köztük néhány Ducati is, hiszen ez a típus is belefér a Super Twin géposztályba (tudniillik kizárólag V2-es motorok indulhatnak).

 
   
   

A 2002-ben hat versenyidőpontban mérhetik össze saját, illetve gépeik tudását a versenyzők. Az első verseny a dán határhoz közel, Észak-Németországban, Hosum-ban található vadonatúj negyedmérföldes pályán zajlik majd május 10-12. között. Az eredményekről folyamatosan tájékoztatjuk majd az olvasókat. További információt itt találhatnak az érdeklődők.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.