A világ legnagyobb szülinapi zsúrjára készül a Harley-Davidson

2002.01.30. 10:11

A 90. szülinapi ünnepség 1 napig tartott.
A 95. 1 hétig.
A 100. 1 évig fog tartani.

Idén júliusban kezdődik, és egy teljes éven át tart a Harley-Davidson gyár megalakulásának 100. évfordulóját ünneplő rendezvénysorozat. 2002. júliusban induló, "Open Road Tour" elnevezésű közös motorozásba kapcsolódhatnak be a fanatikus Harley tulajdonosok Észak-Amerika, Mexikó, Ausztráli, Japán és persze Európa több pontján.

Szintén júliusban mutatják be az évforduló tiszteletére kibocsátott limitált példányszámban elkészülő "100th Anniversary" modellt.

A túra résztvevői 2003. augusztusára tervezik érkezésüket Milwaukee-ba, a legendás motorkerékpár szülővárosába. Az ünnepség 2003. augusztus 28-án kezdődik Milwakee mellett még számos más helyszínen Wisconsin államban. A rendezők több mint 200 000 Harley-t és tulajdonost várnak a rendezvényre, ezzel valószínűleg ez lesz a világ legnagyobb születésnapi zsúrja.

Az igazi ereszd el a hajam parti a Milwaukee-i Veterán Parkban a Michigan tó partján fog tombolni 2003. augusztus 31-én. Itt a még nem ismertetett híres zenekarok adnak ingyenes koncerteket, és a soha nem látott tömeg fogja együtt énekelni a "Happy Birthday Harley-Davidson"-t.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.